Asian professional cooking techniques
Asian professional cooking techniques
TRAINING PROGRAM
The program’s content focuses on practical skills towards the approach of implementation capacity and job position:
Tourism Overview
Cuisine
Food Hygiene and safety
Kitchen’s English
Asian food processing technique
Vegetable decorating and pruning techniques
End of course practice
SUBJECTS:
All subjects in need
OPENING SCHEDULE
Periodically every month
TRAINING TIME
Training time: 4 months (450 periods)
Study time: 3 times per week (from 18:00 to 21:00)
CERTIFICATE
Primary Vocational certificate is valid nationwide
JOB OPPORTUNITIES
Working at preliminary treatment and processing positions at Asian restaurants.
CONTACT FOR REGISTRATION:
Danang Vocational Tourism College
Address: Nam Ky Khoi Nghia Street, Group 69, Hoa Hai Ward, Ngu Hanh Son District, Da Nang City
Website: dvtc.edu.vn Email: tri.duong@dvtc.edu.vn
Phone: 0236.3957.957 - Hotline: 0905.921.365 (Mr. Tri) - 0914.00.11.44 (Mr.Khoa)
The program’s content focuses on practical skills towards the approach of implementation capacity and job position:
Tourism Overview
Cuisine
Food Hygiene and safety
Kitchen’s English
Asian food processing technique
Vegetable decorating and pruning techniques
End of course practice
SUBJECTS:
All subjects in need
OPENING SCHEDULE
Periodically every month
TRAINING TIME
Training time: 4 months (450 periods)
Study time: 3 times per week (from 18:00 to 21:00)
CERTIFICATE
Primary Vocational certificate is valid nationwide
JOB OPPORTUNITIES
Working at preliminary treatment and processing positions at Asian restaurants.
CONTACT FOR REGISTRATION:
Danang Vocational Tourism College
Address: Nam Ky Khoi Nghia Street, Group 69, Hoa Hai Ward, Ngu Hanh Son District, Da Nang City
Website: dvtc.edu.vn Email: tri.duong@dvtc.edu.vn
Phone: 0236.3957.957 - Hotline: 0905.921.365 (Mr. Tri) - 0914.00.11.44 (Mr.Khoa)
Ngành nghề khác
SƠ CẤP NGHỀ NGHIỆP VỤ NHÀ HÀNG
Ngày cập nhật: 25/07/2019
SƠ CẤP NGHỀ PHA CHẾ ĐỒ UỐNG
Ngày cập nhật: 08/08/2019
SƠ CẤP NGHỀ NGHIỆP VỤ BUỒNG
Ngày cập nhật: 08/08/2019
BỒI DƯỠNG KỸ THUẬT CHẾ BIẾN MÓN ĂN
Ngày cập nhật: 08/08/2019
SƠ CẤP NGHỀ NGHIỆP VỤ LỄ TÂN
Ngày cập nhật: 08/08/2019
HỌC KIẾN THỨC NGHIỆP VỤ HƯỚNG DẪN DU LỊCH QUỐC TẾ NỘI ĐỊA VÀ QUỐC TẾ
Ngày cập nhật: 08/08/2019
HỌC KIẾN THỨC NGHIỆP VỤ ĐIỀU HÀNH DU LỊCH QUỐC TẾ NỘI ĐỊA
Ngày cập nhật: 08/08/2019
SƠ CẤP AN NINH KHÁCH SẠN
Ngày cập nhật: 17/09/2019