Bộ văn hóa, thể thao và du lịch

Trường cao đẳng du lịch Đà Nẵng

PASTRY PRODUCTION

PASTRY PRODUCTION  
an ninh khach san
 
EDUCATION PROGRAM
The content of the program focuses on practical skills in the direction of implementation capacity and job placement:
Tourism Overview
Cuisine
Hygiene and food safety
English Kitchen
Processing techniques for Asian cakes and desserts
Processing techniques for European cakes and desserts
Actual end of course
IMPRESSION:
All subjects in need
OPENING SCHEDULE
Periodically every month
TRAINING TIME
Training time: 4 months (400 periods)
Study time: Week 3 times (from 18:00 to 21:00)
CERTIFICATE
Vocational primary certificates are valid nationwide
CAREER OPPORTUNITIES
Working at the position of preliminary processing and processing of cakes at Asian and European restaurants.
REGISTRATION CONTACT INFORMATION:
Danang Tourism College
Address: Nam Ky Khoi Nghia Street, Group 69, Hoa Hai Ward, Ngu Hanh Son District, Da Nang City
Website: dvtc.edu.vn 
Email: tri.duong@dvtc.edu.vn
Phone: 0236.3957.957 - Hotline: 0905.921.365 (Mr. Tri) - 0914.00.11.44 (Khoa)
framework).​​​​​​​


Translated by Nguyen Hoang Uyen Phuong

Ngành nghề khác

SƠ CẤP NGHỀ NGHIỆP VỤ NHÀ HÀNG

Ngày cập nhật: 25/07/2019

SƠ CẤP NGHỀ PHA CHẾ ĐỒ UỐNG

Ngày cập nhật: 08/08/2019

SƠ CẤP NGHỀ NGHIỆP VỤ BUỒNG

Ngày cập nhật: 08/08/2019

SƠ CẤP NGHỀ NGHIỆP VỤ LỄ TÂN

Ngày cập nhật: 08/08/2019

AN NINH KHÁCH SẠN

Ngày cập nhật: 17/09/2019

NGHIỆP VỤ BẾP Á

Ngày cập nhật: 17/09/2019